Alimentació
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Els beneficis de menjar pebrot

alimentacio_primavera_2015

Per la seva riquesa en potassi i baix contingut de sodi, el pebrot presenta una important acció diürètica el que fa que es faciliti l’eliminació de líquids i toxines en l’organisme.

Tot això fa que el seu consum sigui molt beneficiós en casos d’hipertensió, hiperuricèmia i gota, càlculs renals i retenció de líquids. A més, en ser molt ric en fibra, proporciona una gran sensació de sacietat al mateix temps que prevé i millora el restrenyiment; al tenir propietats laxants agilitza el trànsit intestinal i així evita la inflor.

Aquesta hortalissa, que té importants efectes curatius per al nostre organisme, resulta molt útil en la nostra dieta diària per sentir-nos sans i forts. Ja sigui verd, vermell o groc, el pebrot es pot prendre en nombroses receptes i de moltes formes com rostit, bullit, com a guarnició, o bé, cru en amanides.

El pebrot, que és una planta herbàcia, destaca pel seu gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i en betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens, i que també ajuda a prevenir algunes malalties cardíaques. Una altra de les seves moltes propietats és que neutralitza l’acidesa gàstrica i curiosament, el seu suc, aplicat externament, aclareix les taques de la pell.