Alimentació
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Alimenta la tardor amb salut

alimentacio_tardor_2015

Després d’un llarg estiu ple de fantàstics i agradables dies arriba l’estació de la tardor on les plantes, els animals i fins i tot nosaltres mateixos comencem amb un petit letargia a causa dels dies més freds ia una menor llum solar. Tot això afectés al nostre organisme ocasionant-una mica més de son, cansament, alteracions de la gana, etc. o també conegut com astènia de tardor que afecta gran part de la població d’aquesta manera una síndrome lleu i temporal.

Pero aquesta fase tardor la podem combatre seguint aquestes petites recomanacions que ens ajudaran a portar molt millor:

Comença per netejar al teu organisme de l’excés de toxines acumulades durant les vacances amb infusions o compostos que continguin carxofa, cua de cavall, boldo, ortiga verda, etc.

Consumeix nous, llavors de carbassa, tofu, ous, formatge, llet, peix o carn de pollastre i gall dindi, tots ells aliments rics en triptòfan que ens ajudaran a recuperar el nostre ànim gràcies a la serotonina que això posseeixen. A més, pots completar aquesta alimentació afegint-li algun complex vitamínic o revitalitzant per tal de reforçar encara més el nostre organisme.

També hauràs regular teu somni intentant descansar unes vuit hores diàries per tal de recuperar l’energia perduda així com d’aprofitar les hores de llum natural per tal de realitzar alguna activitat física amb la qual augmentaràs els teus nivells de serotonina, el que farà que et sentis molt millor.

Intenta evitar els aliments i substàncies excitants com el cafè, l’alcohol o el tabac.

Consumeix aliments de temporada com les verdures, riques en vitamines, que faciliten la nostra digestió, netegen el nostre organisme ia més ens aporten minerals, fibra i un baix nivell de calories.

També podrem assaborir les fruites de temporada, altes en vitamines i amb grans efectes de prevenció en el nostre organisme com les taronges, la magrana, el codony, el raïm, etc.