Ara, temps de calçotades!

Ara que arriba el temps de les calçotades, Cal Pepe i El Rebost Queviures s’uneixen per oferir-vos una d’aquestes promocions que us deixaràn amb un molt bon sabor de boca.

QUÈ ENTRA EN AQUESTA PROMOCIÓ CONJUNTA?

El pack per a una persona engloba:

  1. 12 CALÇOTS
  2. 200 gr DE SALSA DE CALÇOT CASOLANA CAL PEPE
  3. 1 PAM DE BOTIFARRA CRUA DE PAGÈS
  4. 2 TALLS DE XAI
  5. 1 TALL DE CANSALADA VIADA
  6. XORIÇO
  7. BOTIFARRÓ DE CEBA
  8. UN GOT DE VI DEL PRIORAT

En total, aproximadament uns 400 grams de carn!

I tot això, per només 9′90 € per persona!

Per a realitzar la teva comanda, tens diferents vies:

  1. Pots trucar als telèfons d’ambdues botigues ( 938035161 o bé al 938045701) en horari comercial.
  2. Deixar un Whatsapp al mòbil del Rebost: 687707004
  3. Enviar un correu electrònic a calpepexa@gmail.com

On pots recollir la teva comanda?

Pots passar pels nostres comerços (bé Cal Pepe, a la Ctra. de Valls, 79 de Montbui o bé al Rebost Queviures, a l’Avinguda Europa, 7 Local 7 d’Igualada).

Hi ha servei a domicili?

Sí, de dilluns a dissabte matí a Igualada, Vilanova, Montbui i Òdena. Fora d’aquestes poblacions, es cobraràn 3€ sobre el total de la comanda.

Quins són els requisits per a realitzar les comandes?

  1. La comanda mínima ha de ser per a 4 PERSONES.
  2. Es necessitarà un mínim de 2 DIES per a preparar i lliurar les comandes.

Quin és el producte que t’emportes en aquesta promoció?

  • ELS CALÇOTS: Origen del Maresme. Són molt tendres, tenen molta carn i són molt igualats.
  • LA SALSA: És elaborada per Cal Pepe amb ingredients 100 % naturals i sense gluten. I a més està boníssima!
  • LA BOTIFARRA CRUA: És la nostra botifarra de pagés, pensada especialment per barbacoes, amb el greix just perequè quedi melosa i el prebre necessari per potenciar el sabor i sense arribar a molestar.
  • EL XAI: Xai lletó amb D.O. de Ternasco d’Aragó. Són animals petits i el que aconseguim es una carn molt tendre i de gust molt suau.
  • LA CANSALADA VIADA: Peces amb poc greix i que amb una mica de sal i pebre queden delicioses.
  • EL XORIÇ I EL BOTIFARRÓ DE CEBA: Són les llaminadures de la BBQ.
  • EL VI: Del Priorat i de baixa graduació. Molt bo fresc i amb porró.

UNA MICA D’HISTÒRIA

EL CALÇOT

El calçot es planta mig enterrat a terra perquè el brot sigui ben blanc i tendre. A aquest mètode se’l coneix amb el terme “calçar” i és d’aquí d’on prové el seu nom original.

COM ES COU

Tot i que hi ha moltes maneres de cuinar el calçot la més estesa és amb foc viu. Es fan servir preferiblement serments, ja que fan una flama molt intensa. Un cop es veu com bulleixen per dins (fan bombolles i xiulen) es treuen i s’envoliquen amb paper de diari i si pot ser es protegeixen amb teules. D’aquesta manera s’acaben de coure i es mantenen ben calents per menjar. Tant sols cal tenir a punt la salsa i a disfrutar.

LA SALSA

Recepta original de les terres de Tarragona. Tot i que s’innova molt la tradició té un gran pès.  Nosaltres la fem sense gluten així que no hi ha ni pa ni galetes, però la resta són el ingredients originals: Ametlles i avellanes torrades, alls i tomàquets esalivats, carn de nyora, vinagre i oli d’oliva. La calçotada es molt importarnt acompanyarla amb un bon vi de porró i el més important de bona companyia.