Estètica
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

subscriu-te

ContacteTots els establiments

La camomila i la cosmètica

estetica_tardor_2019

Relacionem la camomila, també coneguda com camamilla, amb les infusions que ens prenem després dels àpats per fer la digestió com carminatiu. No obstant això, en el camp de la cosmètica és un dels ingredients més ben valorats per les seves múltiples propietats.

Principalment, la camamilla té propietats descongestives i suavitzants gràcies al seu contingut en olis essencials i flavonoides. Per això sol estar present en cosmètics formulats per a pells sensibles, ja que la cuida sense alterar el mantell hidrolipídic ni el pH de la pell, estabilitzant. Fins i tot si ja hi ha un problema de vermellors o picor, la camamilla calma la pell i redueix la seva sensibilitat.

La camamilla també és un ingredient molt present en cosmètics per a la nit, com cremes o tònics, o bé en mascaretes, ja que té la capacitat de deixar la pell descansada i relaxada. A més, la seva fragància indueix a aquesta sensació de benestar.

Altres de les propietats de la camamilla són la seva acció desintoxicant i depurativa, així com antiinflamatòria, cosa que encaixa perfectament en aquelles pells amb problemes d’acne, que necessiten un producte suau però alhora que netegi i eviti que els porus s’inflamin més.

Per al cabell també s’utilitza molt, sobretot en els xampús per a nens, ja que tenen un cabell molt fi i delicat que necessita ingredients suaus. No obstant això els més grans també es poden aprofitar d’aquests beneficis, principalment si tenen el cabell fi i trencadís o si ho renten amb molta freqüència, ja que protegeix l’equilibri del cuir cabellut.

La camamilla, finalment, també sol estar present en bàlsams labials i cremes de mans o de peus, gràcies als seus efectes suavitzants en aquestes zones que s’esquerden amb facilitat.