Restauració
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

subscriu-te

ContacteTots els establiments

Que prendre a la terrasseta

restauracio_estiu_2015

És estiu i decideixes sortir a una terrassa a prendre alguna cosa fresqueta. Et donem algunes idees sobre què demanar per beure quan la calor apreta:

-A L’hora de dinar: t’encantarà acompanyar els teus dinars i sopars de l’anomenat “tinto de verano”, un combinat característic que barreja vi amb gasosa. Més opcions: una gerra de sangria, amb vi negre, fruita picada, sucre i segons les zones i els locals alguns “tocs especials” com canyella o rom. Si t’agrada aquesta idea de combinar el vi, els més joves també solen demanar l’anomenat calimotxo, és a dir, vi amb refresc de cola. I per als cervesers, imprescindible l’anomenada “clara”, cervesa amb llimona o amb gasosa; això sí, molt freda. El millor és que gaudeixis de totes aquestes begudes a l’aire lliure, a les terrasses que els bars i restaurants col·loquen amb l’arribada del bon temps.


-Per Després: per posar la cirereta a un bon dinar res millor que alguna cosa refrescant i que et doni energies. Anima’t a provar el típic cafè amb gel. Simplement fes sucre al cafè calent i després aboca en el got amb gel que et serveixin. ¿Un altre suggeriment? Crema d’orujo o patxaran amb gel. Deliciós.

-Per A totes les edats: si prefereixes les begudes sense alcohol també tens on triar. Una de les que més agrada a grans i petits i molt popular és l’orxata, que es prepara amb aigua, sucre i xufles. T’encantarà el seu sabor, sobretot si la prens amb un fartó, un dolç allargat i company inseparable d’aquesta beguda. I, per descomptat, no poden faltar ni els sorbets, ni els granissats, ni els sucs, ni la llimonada, ni la llet merengada, una recepta de llet, sucre, ous, llimona i canyella que se serveix ben freda i que fa les delícies de tots els que s’animen a provar-la.

-Combinats d’altres comunitats: a més de totes les esmentades anteriorment, moltes zones d’Espanya posseeixen begudes característiques i ideals per als mesos més calorosos. Et donem dos exemples per anar fent boca: l’aigua de València, que es prepara amb suc de taronja i cava; i el rebujito, típic d’Andalusia i que combina l’exquisit vi fi amb gasosa. La taula està servida, què vols per beure?