Restauració
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

subscriu-te

ContacteTots els establiments

Menús de tardor

restauracio_tardor_2015
L’estiu ens ha deixat i s’obre una nova etapa estacional gastronòmica: LA TARDOR.
Aquesta maravellosa estació, enriqueix els menús dels nostres restaurants amb els nous productes de la temporada com carbassa, castanyes, moniatos, albergínies, pebrots, bolets, rovellons, garrofes, ametlles, avellanes, raïm… , la presència de les carns de caça i els cargols de terra, amb la diferent varietat de peixos, sobretot el peix blau que és espectacular en aquesta època de l’any … genera una cuina molt més complexa, elaborada i rica en sabors, olors i colors.
Però el producte de tardor per excel·lència és el bolet, element molt viu en la nostra gastronomia catalana, presents en la cuina de pagès: rovellons, rossinyols, llenegues, ceps, camagrocs, siurenys, pinetells, i molts d’altres que omplen de gust i perfum els plats i acompanyen diverses salses, amanides i guisats.
Tot es pot cuinar amb aquesta preuada menja que la natura ens regala, aquests exquisits fruïts de la terra presentats amb diferents formats;la vedella amb bolets, l’arròs caldós amb conill i bolets, truita amb camagrocs, amanida tèbia de ceps, remenat de bolets …
Dins de la variada oferta, apareixen també les sopes calentetes com l’escudella i carns d’olla, la bullabessa, la sopa de peix, de carbassa…; els plats que tenen com a protagonistes les carns de caça com la llebre, la perdiu i el conill; també i trobem el porc o l’ànec.
I per acabar, les postres de la tardor elaborades amb aquests productes màgics de la mediterrània (ametlles, pomes, avellanes, garrofes, carbassa…) que donen com a resultat els típics panellets, pastissos diversos, compotes …

Sortiu a gaudir de la cuina de tardor als fabulosos restaurants de la nostra ciutat. Bon profit!