Restauració
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

subscriu-te

ContacteTots els establiments

Hivern al restaurant, què puc prendre?

restauracio_hivern_2016

Estem a plè hivern, el fred i les ganes de menjar àpats calentets acabats de fer que ens ajudin a superar el fred, així que per què no demanar als nostres bars i restaurants menjars per combartir l’hivern?

Els menjars que més vénen de gust a l’hivern són aquells que ens ajuden a entrar en calor, menjars més copiosos que quan fa calor, menjars que normalment només mengem a l’hivern i que ens encanten. Per què no dir-ho, plats de cullera en tota regla.

Sopa

La sopa és un aliment molt complet i ric. Un aliment que podem prendre calent o fred, però que a l’hivern no hi ha res que caigui millor que una sopa ben calenteta.

La sopa a més de fer-nos entrar en calor és un aliment que ens aportarà molts nutrients ja que consisteix a bullir verdures i carn per després beure’ns el brou amb tot la substància que han aportat els aliments que bullien dins. Podem demnar sopa de moltes coses: de verdures, de pollastre, de fongs, de ceba, d’alls … de qualsevol cosa que ens puguem imaginar.

Llenties estofades

Les llenties estofades són un plat que a l’hivern cau genial. És un plat molt complet ja que porta força llenties amb botifarra, xoriço, patata, ceba i pastanaga.

És un plat molt copiós que a part de fer-te passar el fred t’aportarà un gran quantitat de calories perquè el teu cos es nodreixi. Com que és un plat tan dens, a l’hivern va molt millor que a l’estiu.

Fabada asturiana

La fabada asturiana és una menjar digne dels déus i que està a l’Olimp dels àpats per a l’hivern. Un plat típic asturià que té un alt valor calòric i que per la seva potència, millor prendre-ho a l’hivern per resguardate del fred.

La fabada és un potatge de mongetes o faves amb xoriço, botifarra, cansalada, lacón, ceba, brou de pollastre amb pastanagues i porros que té un gran sabor i que omple considerablement.

Ous a la mallorquina

Els ous a la mallorquina és un plat molt senzill i ràpid de preparar però que a l’hivern va de meravella. És un plat que porta pèsol cuits, sobrassada, ous i mantega, barrejats en una cassola que va al forn 10 minuts i està llest per menjar.

És un plat que a l’estiu segurament no et vindria de gust menjar però que a l’hivern a l’olorar-lo se’t fa la boca aigua i si, untes pa.

Fricandó

El fricandó és un plat típic català molt ric i potent. És un estofat de vedella amb bolets variats típics de tardor i hivern.

És un plat molt bo i que cau fenomenal a l’hivern, ja no només per ser un estofat sinó perquè els seus ingredients són de temporada i d’aquesta manera menjar-a la tardor o hivern els ingredients poden ser naturals i del moment.