Temps Lliure
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

El pàdel: un esport de moda

t_lliure_spring_2014

Un dels esports que més èxit està tenint en l’última dècada és el pàdel. Cada dia hi ha més clubs on practicar-lo, més pistes en poliesportius, i poc a poc són més les urbanitzacions que destinen algun terreny per ubicar una pista. Tot i tenir un origen elitista, en l’actualitat el pàdel s’ha convertit en una pràctica esportiva apta per a totes les butxaques, que permet passar una estona en companyia dels amics, exercitant el nostre cos i millorant la nostra salut.

La pràctica del pàdel, com qualsevol altre esport, és un benefici per a la nostra salut. No només incrementem el nostre fons físic, sinó que també millorem la nostra coordinació de moviments, ja que el joc es basa en desplaçaments curts de cames, tant laterals com cap endavant o cap enrere, coordinació d’ambdós braços per colpejar correctament la bola, i lectura anticipada de la propera jugada, per a una correcta situació dins de la pista .

padel

Les lesions no són tan freqüents com en altres esports, però tot i així poden aparèixer en determinades situacions. La majoria d’elles es deuen a una mala postura a l’hora de colpejar a la pilota, encara que també hem de caminar amb cura per no torçar-nos algun turmell o colpejar contra les parets. La forma més senzilla de prevenir qualsevol lesió d’importància és escalfant abans de cada partit i fent estiraments al finalitzar el mateix. També ajudarem a prevenir lesions millorant la nostra tècnica en l’execució de determinats cops.

El pàdel és un esport que es pot practicar durant tot l’any, ia més és molt fàcil fer-ho en companyia d’amics i familiars. Si portes temps volent fer exercici i no saps per on començar, anima’t a provar-ho. Però, molt de compte, perquè enganxa.