Temps Lliure
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Aquestes vacances practiqueu SUP

El SUP (Stand Up Paddle Surf)  que tan de moda està en tot el món, pel seu inici recent i grans avantatges per posar-se en forma, es tracta de “caminar per sobre del mar”, remant de peu damunt d’una taula de tipus surf gran amb un rem.

Es poden fer travesses, proves de velocitat o “surfejar” ones amb gran facilitat. El seu atractiu radica en la gran facilitat d’aprenentatge i accessibilitat per a tot tipus de persones així com a la gran varietat de modalitats d’ús i a una molt completa activitat física que podràs gaudir des del primer moment.

t_lliure_estiu_2014_int

El seu origen és molt antic i prové de les illes polinèsies on els nadius ja practicaven aquesta modalitat. Actualment grans surfistes com Laird Hamilton i Dave Kalama han posat de moda el practicar-ho assíduament.