Temps Lliure
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Activitats per gaudir a l’aire lliure

t_lliure_tardor_2014

L’arribada de la tardor posa fi a la temporada de platges i piscines que hem estat vivint durant aquests mesos. Però amb la fi d’aquesta nova etapa s’inaugura una altra en què les activitats esportives que se’ns presenten per davant són moltes i variades. Per aquest motiu volem donar algunes idees per practicar esport a la tardor i gaudir d’aquesta època de l’any i dels seus escenaris i paisatges característics.

Les activitats a l’aire lliure són una cosa que també formen part de la tardor, ja que les temperatures són molt agraïdes i suaus, permetent que aprofitem molt més les hores solars i puguem així realitzar moltes més coses que durant l’estiu, ja que la calor apreta molt més i hem relegar l’activitat a les hores més fresques de la jornada. Aquesta època de l’any és un bon moment per estar en contacte amb la natura i gaudir dels paisatges que ens ofereix la tardor, i que tan bonics són.

En primer lloc anem a destacar la realització d’una activitat que ha de realitzar a l’aire lliure, es tracta del senderisme. La tardor és la millor època per realitzar-la, ja que com hem comentat abans el temps ens acompanya molt més. Per practicar senderisme tenim infinitat de rutes en els diferents paratges naturals. L’important és fer-nos amb un bon equipament, protegir bé els peus i turmells i seguir sempre les indicacions de ruta per no perdre’ns o tenir algun contratemps al camp. Amb aquesta activitat estarem en contacte amb la natura i aconseguirem cremar unes quantes calories alhora que ens divertim.

La cursa és una activitat que podem realitzar a la perfecció és aquesta època, ja que en no ser les temperatures tan altes podem sortir a córrer en qualsevol moment del dia. Igual que el senderisme, és recomanable que la cursa la realitzem a l’aire lliure, ja que a més de tenir aire pur, podrem gaudir del paisatge de la tardor.

El patinatge és una altra de les activitats estrella que podem dur a terme a la tardor. Com hem vist en infinitat d’ocasions es tracta d’un exercici en què el consum calòric és elevat, a més de representar un treball constant de cames i de coordinació corporal. Acudir als parcs a la tardor a patinar és una cosa molt habitual que no podem passar per alt.

La bicicleta és un altre dels esports que podem fer a la tardor. Ja sabem que sempre s’ha dit que les bicicletes són per a l’estiu, però la tardor ens proporciona molts més avantatges, ja que igual que els anteriors, el podem fer a qualsevol hora del dia, i gaudir del paisatge i d’un clima perfecte per a la pràctica de qualsevol exercici aeròbic en plana natura. Per això és important que en aquesta època sortim al carrer a fer el que més ens agrada, practicar esport.