Temps Lliure
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

I tu quin esport faràs aquesta primavera?

tempslliure_primavera_2017

T’indiquem alguns esports específics que són molt més gratificants a la primavera.

Esports de muntanya

Cal aprofitar ara que les temperatures no són encara molt agressives per començar a anar fent alguns esports a l’aire lliure, però amb cura de que no ens enxampin les pluges abundants, tan característiques d’aquesta època o alguna baixada de temperatures imprevista. A part d’això, si el que busques és risc, et recomano encaridament provar a fer ràfting ara. Amb el desglaç, l’aigua dels rius és més abundant i es practica molt millor.

Sembla típic, però res com agafar la bicicleta i enfortir els músculs mentre et submergeixes en els paisatges increïbles de la muntanya. A més és un esport molt econòmic i complet, a què esperes?

Però el millor per gaudir la primavera és el senderisme. Pots mesurar el teu propi ritme, fer parades i descansos … prova a anar amb un grup d’amics o en parella, serà com sortir a xerrar fent una passejada, però al mateix temps t’exercitaràs.

Esports “de carrer”

Pels que no teniu molt de temps o us suposa un veritable esforç el desplaçament fins a la muntanya, seguiu sense tenir excusa per quedar-vos a casa. Segur que tens un parc prop al de sortir per fer running, aprofitant ara que pots deixar de banda la roba tèrmica i els guants.

Alguna cosa més relaxant? Ioga. Si tens un petit jardí o terrassa realitzar els exercicis a la llum del sol et donarà una energia que segur no et dóna la classe tancada d’un gimnàs.

Això sí, compte amb l’asma o amb les al·lèrgies que et poden atacar a la primavera. Recorda que fer esport pot ajudar-te a millorar la teva capacitat pulmonar.

I tu quin esport faràs aquesta primavera?