Temps Lliure
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Posa’t en forma aquest Nadal

temps lliure_nadal_2017

El Nadal no és època ni serveix d’excusa per deixar de fer exercici. Avui us volem donar tres idees per a gaudir de l’esport aquest Nadal. Si aquests dies els passes en família i amb amics, pensa en fer alguna cosa amb ells:

Córrer una Sant Silvestre: la Sant Silvestre és una cursa diferent, té alguna cosa de component competitiu barrejat amb bon rotllo en l’ambient. Córrer aquesta carrera amb amics o família i dissfressat és una bona manera d’acabar l’any. Esport, companyia i diversió assegurada. En gairebé totes les ciutats hi ha una Sant Silvestre, no ho dubtis i apunta’t.

Pujar a esquiar o a fer surf de neu: la munanya sempre ofereix moltes possibilitats i combinar esport i naturalesa és bona barreja. Res com començar el nou any fent esport i en plena natura.

winter sport

Jugar al pàdel: sens dubte és l’esport de moda i sou molts els que us esteu aficionant. En aquests dies podeu quedar amb amics i familiars i organitzar petits tornejos. Molts dels regals d’aquest Nadal seran pales de pàdel, així que a estrenar-les i a jugar, que és un esport que enganxa.