Varis
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Com reparar desperfectes al parquet

varis_primavera_2017

Malgrat la seva comoditat i simplicitat, si s’utilitza malament el parquet es pot danyar fàcilment. Moviments dels mobles pesats, caiguda d’objectes a terra, talons de les sabates de les donespoden deixar a la superfície bonys i ratllades. Aquests danys espatllen l’aspecte i poden provocar l’entrada d’humitat que, en cas d’exposició prolongada pot danyar el parquet.

Els fabricants de parquetslaminats moderns proporcionen una garantia de per vida que cobreix l’ús a casa. Se suposa que la càrrega a terra serà insignificant. Això ha de ser considerat i s’han de complir totes les recomanacions del fabricant.

En cas d’esquerdes en la superfície i estelles, la forma més radical per tornar a l’aparença original és reemplaçar els trossos danyats. No obstant això, usar aquest mètode en general no és necessari. Les botigues especialitzades venen massilla per a la tarima flotant i parquet, que quan s’aplica a esquerdes i desperfectes permet no només l’eliminació de defectes estètics, sinó també restaura la capa protectora, protegint el parquet dels efectes adversos de pols i humitat.

Abans de començar la reparació de la làmina i aplicar la massilla, hem de netejar a fons la superfície de la pols i la brutícia i després aplicar la massilla d’acord a les instruccions del fabricant. Perquè la massilla no es vegui en la superfície com una taca, s’ ha d’escollir acuradament el color.

Afortunadament, els fabricants produeixen una gran varietat de colors de massilla, així que triar l’adequat no és difícil. La massilla per parquet està elaborada tenint en compte la composició d’aquest tipus de material i per a l’eliminació de defectes, idealment adjacents a la superfície, el que garanteix la durabilitat de lesreparacions.

Aquests productes li permeten restaurar l’aparença de diferents superfícies laminades, incloent portes i mobles, que molt sovint tenen defectes menors.