Varis
MontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerçMontbuicomerç

Ofertes del Sector

Tauler d'anuncis

ContacteTots els establiments

Novetats en decoració de Nadal

Noves tendències de Nadal, les quals es reparteixen entre una enorme diversitat d’estils i colors. Això permet que tots trobem una proposta decorativa del nostre gust i d’acord amb la decoració dels nostres espais. La idea és potenciar la decoració dels nostres espais i no fer-la malbé.

Estil escandinau

varis_nadal_1

Un estil serè inspirat en el paisatge del nord, que reflecteix la bellesa natural de la llum de l’hivern. La llar es converteix en un refugi contra els elements, utilitzant tècniques artesanals combinades amb la tecnologia moderna, per crear un ambient contemporani i natural.

Colors pastís delicats d’hivern contrasten amb els marrons terrossos i tons de grisos. Coníferes verds, el cel blau i l’eucaliptus afegeixen tons naturals elementals. S’utilitzen materials translúcids, metàl·lics i superfícies que donin la sensació de congelat.

Els ornaments metàl·lics es faran servir molt, especialment en daurat pàl·lid, plata i coure.

Lúdic

varis_nadal_2

Un enfocament d’alegria per a la temporada de festes, barreja gràfics d’inspiració pop amb la diversió i jocs infantils. Una influència Kitsch i vintage afegeix un element de diversió a aquest Nadal contemporània.

Tons brillants de turquesa, color cirera, groc canari, mandarina, llima i el vermell es contrasten amb el blanc i negre. El rosa pastís i gris pedra suavitzen la paleta.

Luxe opulent

varis_nadal_3

Una estètica maximalista està inspirada en els interiors de la reialesa. Ric i opulent, aquest estil de luxe combina superfícies de vellut amb les brillantors metàl · lics i ornaments pesants.

Els tons foscos i saturats són rics i luxosos, que combinen amb els tons de pedres precioses i els metàl·lics d’alt brillantor. Negre, estany i or afegeixen un contrast dramàtic.

Decoració de Nadal rústica

varis_nadal_4

La decoració rústica és un dels estils que compta amb un major èxit en l’actualitat, és per això que perquè puguis aconseguir una decoració nadalenca d’acord a l’estil dels teus espais, presentem algunes idees de decoració de Nadal rústica, que resulten senzilles i molt efectives per aconseguir aquest estil.

Una manera senzilla d’aconseguir ornaments acords a l’estil, és folrar esferes amb tela del color o estampat que cadascú prefereixi. Resultant a més una proposta summament econòmica, ja que ens permet elaborar amb els ornaments més econòmics que el mercat ens ofereixi i després folrar-les amb retalls de teles, que en qualsevol llar poden ser trobats.

Una altra proposta pròpia de l’estil rústic que resulta molt efectiva, senzilla i econòmica, és fer amb paper vell de revistes o diaris petits arbres nadalencs, els quals després podrem decorar també amb els nostres elements favorits ..

Vés pintades o folrades amb paper en diferents tons de marró, i disposades en arranjaments amb pinyes i branquetes verdes, és una altra opció que efectivament donarà l’efecte desitjat en els nostres espais.

Decoració clàssica i elegant

varis_nadal_5

Trobar un tipus de decoració nadalenca moderna és el desig de molts dels nostres lectors segons ens fan arribar, per aquest motiu avui els presentem algunes de les principals tendències per aconseguir-la.

Els que prefereixin un estil clàssic i senzilla, poden apostar per incloure com a principal accent nadalenc un gran arbre decorat, per exemple en unes de les cantonades de l’habitació que es vulgui decorar. Es poden donar petits tocs més minimalistes per mitjà de la inclusió de paquets embolicats com regals, en paper daurat, sobre alguns dels mobles.

Petits detalls com són ornaments nadalencs en el pestell de les portes de les diferents sales de la nostra llar així com altres detalls, ajuden a portar sense massa esforç i sense recrear atmosferes recarregades l’esperit nadalenc de forma reeixida a la nostra llar.