Pingüí de trampes

Martinez WilhelmineMartinez Wilhelmine 0 Comentaris
Font de la imatge

El Snares Penguin , també conegut com a Snares Crested Penguin i Snares Islands Penguin , és un pingüí de Nova Zelanda. Es reprodueix a The Snares, un grup d'illes de la costa sud de l'illa del Sud a Nova Zelanda. L'illa Snares és un santuari marí que no admet cap ésser humà. Actualment hi ha unes 30.000 parelles reproductores de pingüins Snares a les illes.

Aquest hàbitat ofereix un clima moderat amb vegetació suficient per a la construcció de nius i per a dormir. Els pingüins Snares estan estretament relacionats amb els Fiordland pingüins .

Característiques dels pingüins Snares

Els pingüins Snares són un pingüí de cresta groga de mida mitjana que creix fins a aproximadament 60 centímetres d'alçada. Els pingüins Snares tenen les parts superiors de color blau fosc i negre i les parts inferiors blanques.

Els pingüins Snares tenen una franja de celles de color groc brillant que s'estén per sobre de l'ull per formar una cresta caiguda i arbustiva. Tenen la pell rosa nua a la base del seu gran bec vermell-marró.

Dieta dels pingüins de Snares

Els pingüins de Snares mengen una varietat de peixos, calamars i krill que poblen les càlides aigües del sud de Nova Zelanda . Com ho fan la majoria de les espècies de pingüins, s'alimenten mitjançant el busseig de recerca poc profund, utilitzant els seus peus palmells i les aletes fortes per impulsar-los a través de l'aigua a velocitats de fins a 15 milles per hora.

Comportament dels pingüins de trampes

Epoca de cria del pingüí Snarescomença a principis d'estiu i sovint hi ha molta lluita i lluita pel territori i els recursos dins de les colònies.

Preferint boscos o vegetació a l'ombra, les parelles aparellades raspen forats poc profunds al sòl que s'alineen amb herbes, fulles, branques. i branques.

Reproducció del pingüí de trampa

Es posen dos ous però només sobreviu un poll. Ambdós pares mantenen l'ou calent durant 31 a 73 dies. Un cop eclosionen els ous, els mascles crien i cuiden el poll durant 3 setmanes. Quan els pollets tenen entre 3 i 4 setmanes formen una llar d'infants amb altres pollets. Tots dos pares alimenten el pollet diàriament fins que muda al voltant dels 75 dies. En aquest moment anirà al mar per proveir-se.

Depredadors del pingüí de Snares

Tot i que no tenen depredadors terrestres naturals, els pingüins de Snares sí que han de lluitar amb els mamífers marins habituals com ara Lleons marins de Hooker.

Conservació dels pingüins de Snares

Actualment, la UICN considera que els pingüins de Snares són "vulnerables" ja que la seva àrea de reproducció està restringida a un petit grup d'illes. La població actual s'estima en unes 30.000 parelles reproductores.

Animals més fascinants per conèixer

  • Pingüí
  • Pingüí Adelia
  • Pingüí de cresta erecta
  • Pingüí reial
  • Pingüí Gentoo
  • Pingüí de Magallanes

Entrada relacionada