Races de porcs domèstics
Hi ha tres tipus de porcs anomenats Yorkshire: els tipus grans, mitjans i petits. Només el tipus gran ha guanyat mai protagonisme als Estats Units. El Yorkshire modern és musculós amb una alta proporció de carn magra. Els registres de dades de Yorkshire s'han mantingut amb gran diligència, incloent-hi el creixement, la productivitat de les truges i la informació sobre el greix posterior, la qual cosa representa la font més gran de registres documentats del rendiment del bestiar del món.
El porc Angeln Saddleback també es coneix com a Angler Sattelschwein. El porc Angeln Saddleback és una rara raça de porc domèstic que es cultiva principalment a Schleswig-Holstein, Alemanya. És un porc negre gran, d'orelles caigudes i amb una banda blanca al voltant del seu cos que continua fins als peus del davant.
Les mides típiques són de 350 kg de pes, 92 cm d'alçada (senglars) i 300 kg de pes, 84 cm d'alçada (truges). Les truges són molt fèrtils amb molta llet.
El porc Angeln Saddleback es va creuar amb un porc Landrace blanc i negre amb un porc Wessex Saddleback i es va originar a Angeln, Alemanya. Va ser acceptat com una nova raça de porc l'any 1937. A la dècada de 1950 ja tenia una quota important de mercat local. No obstant això, en els darrers anys, gairebé s'ha extingit, ja que el sentiment del mercat s'ha girat en contra de la seva carn grassa.
També es coneix el porc negre de Bentheim com el Buntes Bentheimer Schwein. És una raça rara de porc domèstica Alemanya. El porc Bentheim Black Pied es va originar a Bentheim, Alemanya, a principis del segle XX, quan es van creuar races locals amb porcs Berkshire i Cornualla.
El porc Bentheim Black Pied es va extingir a la dècada de 1950 i ara és una raça rara. amb uns 100 reproductors registrats. Els porcs Black Pied de Bentheim són de mida mitjana, d'orelles caigudes i de color blanc amb taques negres amb anells grisos. Els senglars fan una mitjana de 75 cm d'alçada, 250 kg de pes; les truges fan una mitjana de 70 cm d'alçada, 180 kg de pes.
Es diu que els porcs de Berkshire són la raça de porc més antiga de Gran Bretanya, originàriament criada a les regions de Faringdon i Wantage. del comtat anglès de Berkshire (actual Oxfordshire). Pel que sembla, els porcs de Berkshire es van fer populars després de ser ‘descoberts’ per les tropes de Cromwell mentre estaven estacionats a Reading durant la Guerra Civil anglesa.
A Nova Zelanda s'estima que ara hi ha menys d'un centenar de truges de Berkshire de raça pura. La carn de porc de Berkshire és coneguda pel seu excel·lent marmolat de carn. Els porcs de Berkshire són porcs negres de maduració primerenca i sovint tenen blanc a les potes, la cara i les puntes o la cua. Els seus musells són tallats i són de longitud mitjana. Les orelles són bastant grans i estan erectes o lleugerament inclinades cap endavant. Els porcs de Berkshire tenen el coll fi sense arrugues i els omòplats ben inclinats. Tenen les cames curtes i rectes i el ventre subratllat recte.
El danèsEl porc Landrace és una raça de porc mitjana a gran, de color blanquinós amb cossos llargs, pèl fi, musell llarg i orelles caigudes. Els porcs Landrace danesos són criats per a la producció de porc. La producció i les proves de qualitat s'han convertit en una part habitual del programa de millora porcina danès.
Principalment a causa d'aquesta raça, Dinamarca es va convertir en el principal país exportador de cansalada del món i durant molts anys es va negar a exportar reproductors de raça pura Landrace per protegir-los. aquesta posició. Els porcs Landrace danesos s'han exportat als Estats Units (vegeu American Landrace), Canadà, Brasil, Xile, Mèxic, Japó, Taiwan, República Popular de la Xina, Filipines, Malàisia, Tailàndia, l'antiga U.R.S.S., Albània, Hongria, Grècia i Alemanya. i diversos països africans.
El porc Duroc és una raça més antiga de porc domèstic americà que constitueix la base de molts porcs comercials de races mixtes. Els porcs Duroc són vermells, de marc gran, de longitud mitjana i musculosos, amb les orelles parcialment caigudes.
Els porcs Duroc són la segona raça de porc més registrada als Estats Units i una raça important a molts altres països, especialment com a pare terminal o en híbrids. Els porcs Durocs poden variar des d'un color daurat molt clar, gairebé groc, fins a un color negre vermellós molt fosc.
El porc de taca antiga de Gloucestershire és una raça de porc anglesa que és predominantment blanc amb taques negres. Es diudesprés del comtat de Gloucestershire. El porc de Gloucestershire Old Spot de vegades es coneix com el 'Orchard Pig', ja que tradicionalment es pasturava als horts on menjaven pomes de gota.
Els porcs de Gloucestershire Old Spot també s'han conegut sovint com un porc 'bacon'. , a causa de la important profunditat del seu cos que proporciona un percentatge més gran de cansalada. Sovint porten més greix que les races que són més populars comercialment. Aquests porcs solen ser animals molt tranquils i de bon caràcter, un altre tret que els fa desitjables per als petits agricultors. Les femelles solen ser mares molt devotes, mentre que els mascles poques vegades representen una amenaça per als garrins.
El porc de Gloucestershire Old Spot està actualment a la llista "Critical" de l'American Livestock Breeds Conservancy. Al Regne Unit, Old Spots està catalogat com a "Categoria 5, Minoritària" pel Rare Breeds Survival Trust.
El porc de Tamworth és un dels més antics. de races porcines, però la seva població es considera rara i crítica. El porc de Tamworth és de color gingebre a vermell i es creu que va descendir dels senglars, a través d'existències de porcs autòctons d'Europa.
El porc de Tamworth té una forma de cap allargada i un cos llarg i estret. Les seves orelles són erectes i punxegudes, mentre que la cara té línies rectilínies així com el musell. Els colors van des d'un gingebre pàl·lid fins a un vermell caoba fosc. Les seves truges protegeixen la seva pell del sol, però, quanmuden entre juny i agost (a l'hemisferi nord), es busca ombra juntament amb un revestiment de fang per evitar les cremades solars.
Els porcs Tamworth són un porc de mida mitjana, amb un senglar adult que oscil·la entre 250 i 370 quilograms. i la truja madura de 200 a 300 quilograms. La longitud adulta oscil·la entre 1,0 i 1,4 metres i són habituals unes altures d'uns 50 a 65 centímetres. La seva cua adulta arrissada fa uns 24 a 30 centímetres de llarg. El porc de Tamworth es caracteritza per tenir un coll i unes potes llargues i amb els costats profunds, però l'esquena estreta. Els porcs Tamworth tenen estructures de pernil força musculoses. El Tamworth Pig també és conegut per tenir una excel·lent estructura de peus i un bon sistema esquelètic. Les mides de la camada solen ser una mica més petites que les de les races comercials.